الشاعر عبد القوى الأعلامى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالأحداثموسوعة الأعلامى الحرةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

 ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هويدا رأفت الجندى
مراقب عام
مراقب عام
هويدا رأفت الجندى

انثى
عدد الرسائل : 4821
ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم 210
بلد الإقامة : مصر
احترام القوانين : ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم 111010
العمل : ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم Collec10
الحالة : ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم 2210
نقاط : 10158
ترشيحات : 11
الأوســــــــــمة : ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم 1111110

ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم Empty
مُساهمةموضوع: ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم   ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم I_icon_minitime26/11/2009, 23:55



ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم

المقادير:
*****
• كيلو ريش ضأني.
• كوب سبانخ مفرومة.
• نصف كوب طمامم مقطعة قطعا صغيرة.
• 1 حبة جزر مبشورة.
• 3حبات بطاطس.
• 5 فصوص ثوم مفرومين.
• ملعقة كبيرة مرامية "متوفر عند العطار".
• ملعقة كبيرة روزماري "متوفر عند العطار".
• ربع كوب زيت ذرة.
• ملعقة كبيرة خل.
• ملح وفلفل.

==========================
الطريقة
****
1- اخلطي السبانخ مع الطماطم والجزر ونصف كمية الثوم والروز ماري والمرامية والملح والفلفل وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.

2- أحضري الريش وابدئي في عمل تجويف بداخلها باستخدام السكينة، واحشيها بالخليط السابق، واربطيها في النهاية كلها مع بعضها بخيط سميك.

3- أحضري البطاطس وقطعيها قطع متوسطة الحجم، وأحضري صينية وحطي فيها الزيت وضيفي إليه الكمية المتبقية من الثوم والأعشاب وقلبيهم مع بعض لمدة ثلاث دقائق، وبعد كده ضيفي إليهم البطاطس والريش والخل وقلبيهم كلهم مع بعض لمدة خمس دقائق.

4- أحضري صينية فرن وحطي فيها الريش والبطاطس ودخليهم الفرن لمدة نص ساعة أو لغاية لما الريش تستوي.

5- جهزي طبق التقديم وحطي فيه الريش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ريش ضأن محشية سبانخ وطماطم
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بسبوسة محشية مضبوط

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الشاعر عبد القوى الأعلامى :: منتديات المرأة والطفل :: منتدى المرأة العام :: مطبخ الأعلامى-
انتقل الى: